Projecten

BI Developer KLM Health Services

Jesse over zijn opdracht bij KLM

"Na enige jaren ervaring bij andere organisaties heb ik in april 2020 de keuze gemaakt om te starten als Business Intelligence Consultant bij The.NextGen. In eerste instantie een spannende stap maar dankzij de uitstekende ondersteuning vanuit de field- en accountmanagers ben ik nog steeds blij dat ik de keuze heb gemaakt.

Inmiddels werk ik aan mijn tweede opdracht, bij KLM Health Services. KLM HS is het onderdeel van KLM dat zich focust op zorg gerelateerde zaken. We werken momenteel aan een vernieuwend platform op gezondsheidsgebied. De ontwikkelingen vinden onder andere plaats op het Microsoft Power Platform, wordt gebruik gemaakt van Azure en worden er tegelijkertijd ook mobiele applicaties ontwikkeld voor iOS en Android. Kortom, een project waarbij een groep gedreven mensen mag werken met een verzameling van de nieuwste technieken. 

KLM HS maakt de transitie naar een data gedreven organisatie. Het BI team zorgt ervoor dat de data die wordt gegenereerd door het nieuwe platform, wordt omgezet in waardevolle input voor interne en externe stakeholders. Hierbij staat de eindgebruiker centraal. Als team zijn we onder meer veratnwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van het datawarehouse. Daarnaast spreken we met de business over de wensen op data gebied. Deze wensen visualiseren we met behulp van Power BI. De ambitie is hoog en door de diversiteit in werkzaamheden is er voldoende ruimte om nieuwe technieken te leren waardoor het project constant uitdagend blijft".

Jesse GroenewegenBI DeveloperKLM Health Services

Ook werken aan een uitdagend project

We zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers. Neem vrijblijvend contact op of check onze vacatures.

Join The.NextGen

Meer IT-Projecten

Microsoft
Customer Engineer