Projecten

BI Engineer Pluripharm

Met mijn achtergrond als Data Analist sloot ik mij bij The.NextGen aan om op projectbasis diverse bedrijven te kunnen helpen met data engineering, BI en data analyse vraagstukken. 

Op het moment ben ik actief als BI Engineer bij Pluripharm, waarbij ik op zowel planmatig als uitvoerend niveau betrokken ben bij de ontwikkeling van een nieuwe data infrastructuur. Ik werk in een veelzijdig team tussen de data specialisten en mensen met een achtergrond in de business zelf. De dynamiek van het bedrijf en de veelzijdigheid van de opdracht zelf maken het tot een uitdagend project, waarbij ik tooling als Azure Data Factory, SQL, Talend, Databricks en Python weer in een nieuwe context toe pas. Uiteindelijk is dit principe ook de reden dat ik voor The.NextGen heb gekozen: de kans om mijn ervaring en skillset op andere manieren en vanuit verschillende perspectieven toe te passen. In ieder project ligt dan ook de kans om je op een waardevolle manier verder te ontwikkelen, naast de bestaande specialisatie die je als NextGenner natuurlijk al met je meebrengt.

Vanuit The.NextGen worden wij ondersteund in onze persoonlijke ontwikkeling door een Fieldmanager en supporten wij elkaar via onze community wanneer iemand ergens tegen aan loopt in zijn opdracht. Dit netwerk van 150+ enthousiaste IT professionals heeft mij daarnaast ook geïntroduceerd tot nieuwe concepten en productiviteit tooling.

Pierre BorstBI EngineerPluripharm

Ook werken aan een uitdagend project

We zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers. Neem vrijblijvend contact op of check onze vacatures.

Join The.NextGen

Meer IT-Projecten

Allyourz
Data scientist