Projecten

Data scientist Allyourz

Sinds november 2020 ben ik via The.NextGen in dienst van Allyourz. Allyourz heeft nog geen grote naamsbekendheid, maar je kan het zien als een combinatie van Booking.com en Tripadvisor gefocust op Zeeland. Allyourz biedt de mogelijk om je hele vakantie te plannen. Je kan je laten inspireren en meteen ervaringen en overnachtingen boeken.  

Mijn rol binnen Allyourz is die van Data Scientist. Op het gebied van data is er genoeg te doen. Er moeten tussen systemen connecties worden bepaald, getekend en gemaakt worden, dit om alle data goed in te richten in Azure. Door deze werkzaamheden kan ik mijn data architect en data engineer skills verbeteren. Daarnaast heb ik verschillende dashboards gemaakt; zowel voor de ondernemers die aangesloten zijn, als voor het management van Allyourz. Hiervoor gebruik ik Power BI. Dus ook mij BI skills worden goed getest. Daarnaast help ik bij het vergaren van nieuwe inzichten door middel van data. Dus ook als data analist draag ik een steentje bij (als Data Scientist moet je soms een brede skillset hebben..). Tenslotte ook nog wat meer Data Science gerelateerde onderdelen zijn het scrapen van websites voor extra informatie en de recommendation engine.  

Kortom, mijn opdracht bij Allyourz is een hele brede opdracht waarbij veel mogelijk is en op gebied van data, en nog veel te doen is. Erg leuk om zo alles zelf in te plannen en te ontwikkelen.

Joris-Jan van de LooData ScientistAllyourz

Meer IT-projecten

Microsoft
Customer Engineer
Bekijk alle projecten