Mohamed

defines the future by creating the usual.

PGGM en Mohamed

PGGM

&

Mohamed

Waarde overdracht & Crediteurenbeheer

Visual Studio, C#.NET, WPF, WinForms, WCF, Entity Framework, Team Foundation Server (TFS), SQL Server, Windows Service Bus

“Vanaf dag één ben ik erg goed ontvangen, ondanks dat ik op projectbasis werk is de betrokkenheid en begeleiding vanuit de The NextGen erg prettig.”

Binnen DevOps/Scrum teams ontwikkelen wij, op basis van ATDD, hoogwaardige software met behulp van Microsoft Tooling en technologie.

Als Enterprise Engineer/DevOps Engineer houd ik mij binnen een van de twintigtal SCRUM teams bezig met het ontwikkelen van software voor pensioenbeheer. Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de gehele flow. Hierbij zorg ik ervoor dat nieuwe functionaliteiten gebouwd worden en help ik mee met het voorkomen en wegwerken van Technical Dept.

De pensioenuitvoerder PGGM gebruikt deze software voor de uitvoering van de pensioenadministratie voor verschillende pensioenfondsen, waaronder PFZW (Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en PPF (Stichting Philips Pensioenfonds).

Binnen het applicatielandschap voor de uitvoering van de pensioenadministratie houd ik mij als lid van een Agile team bezig met het ontwikkelen van software voor de crediteurenadministratie, pensioenwaarde overdrachten en software voor autorisatie binnen dit applicatielandschap.

Naast de eerder genoemde technieken, maken we ook gebruik van third party tooling zoals ReSharper en SonarQube voor het inzichtelijk maken van en helpen voorkomen en wegwerken van Technical Dept. Binnen een geautomatiseerde OTAP omgeving hebben wij een hoogwaardige Delivery pipeline voor het realiseren van Continuous Integration (CI) en Continuous Deployment (CD) op basis van Microsoft vNext Build/Release, XL Deploy van XebiaLabs, automatische tests (MSTest, Feature Files, SpecFlow) en IAAS.

patrick_g

Infocaster

&

Patrick

Ardanta uitvaartverzekeringen
bart_g

NS

&

Bart

Mijn NS
peter_green

Rabobank

&

Peter

Banksparen
wilko_green

Macaw

&

Wilko

Zakelijke portaal VGZ
yalda_p

Robeco

&

Yalda

Fixed Income
rob_tennet_gr2

Tennet

&

Rob

Transparency, Settlement & Certification (NSC)
rob_circle_green

GLS

&

Rob

Facturatiesysteem
kenneth_green

Redhotminute

&

Kenneth

Sitecore platform
bram_gr

Bol.com

&

Bram

Blue
mo_gr

PGGM

&

Mohamed

Waarde overdracht & Crediteurenbeheer
bram_g

DAF

&

Bram

Applicaties die de aansturing en verzorging regelen van de fabricage en assemblage van DAF trucks en motoren.
rijk_g

ICTU

&

Rijk

Informatie en Volgsysteem Scheepvaart Next (IVS Next)
pieter_g

Rabobank

&

Pieter

Spaar applicaties
guido-g-3

Wigo4IT

&

Guido

Domein werk & inkomen
gregory_green-4

Enai

&

Gregory

Beheer Netwerk Infrastructuur

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.