Summer Event 2024

The.NextGen Summer Event

Het The.NextGen Summer Event is een jaarlijks terugkerend event dat dit jaar geheel in het teken staat van community building. Iedereen is welkom, met als doel: elkaar inspireren. Op een #SkipTheOrdinary manier komen we samen voor een onvergetelijke avond vol plezier, inspiratie en om het beste uit elkaar te halen.

Waarom je dit niet wilt missen:

  • Interactief Programma: We hebben een dynamisch en verrassend programma samengesteld dat je op een unieke manier helpt het beste uit jezelf te halen. Bereid je voor op boeiende activiteiten en unieke interactieve elementen (AR en VR) die deze avond onvergetelijk maken.
  • Netwerken: Dit is de perfecte gelegenheid om oude collega’s weer te spreken en nieuwe IT-talenten te ontmoeten. Of je nu al deel uitmaakt van onze community of geïnteresseerd bent in wat The.NextGen te bieden heeft, iedereen is welkom!
  • Heerlijke Drankjes en Hapjes: Geniet van een uitgebreide selectie aan drankjes en heerlijke hapjes. Het wordt een avond om van te genieten en te herinneren.

The.NextGen Summer Event is hét moment om even los te komen van de dagelijkse routine en je te laten onderdompelen in een sfeer van gezelligheid en enthousiasme.

praktische informatie

Datum: Donderdag 22 augustus 2024
Tijd: 17:00 - 21:30 uur

Open voor Iedereen: Je bent van harte welkom om mee te vieren en te ontdekken wat The.NextGen jou te bieden heeft. Zorg dat je erbij bent en vier de zomer met ons! Meld je snel aan via het formulier hieronder en mis deze onvergetelijke avond niet.

Locatie: The.NextGen, Gerrit van der Veenstraat 11, 1077 DM Amsterdam. Het is perfect bereikbaar met het OV vanaf Amsterdam Zuid. Neem tram 5 richting Zoutkeetsgracht, halte: Gerrit van der Veenstraat.

Aanmelden: Wil je dit spetterende evenement bijwonen? Meld je aan via het onderstaande formulier.