Ons salarismodel

Het The.NextGen 70/30 model betekent de vrijheid en beloning van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het in loondienst zijn.

70%

van het tarief is voor jou en kun je laten uitbetalen.

30%

van het tarief is om je te plaatsen en te begeleiden.

ZO WERKT HET

Je krijgt bij The.NextGen altijd 70% van jouw tarief. Hiermee gaat verreweg het grootste deel van jouw tarief naar jou. Wel zo eerlijk. De overige 30% gebruiken we om jou te ondersteunen. Wij regelen nieuwe opdrachten, de administratie, verzekering en ziekteverlof. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een basisinkomen.

  • We werken met de beste IT-professionals

  • We hebben het grootste IT-netwerk van Nederland

  • We delen onze kennis met onze Tech Community

  • We belonen je met een topsalaris

"Mijn start bij The.NextGen is voorspoedig verlopen. Ik kon direct kiezen tussen twee mooie opdrachten bij Schiphol en Microsoft."

Joery Vooijs
Customer Engineer Microsoft

70% VOOR JOU

70% van jouw salaris is voor jou. Bruto veel verdienen is leuk maar wij zorgen ervoor dat jij netto zo veel mogelijk overhoudt. Wij regelen je administratie en laten jou fiscaal profiteren van voordelen omtrent je bedrijfskosten. Zo kan jij investeren in je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd profiteren van een absoluut topsalaris.

30% OM JOU TE ONDERSTEUNEN

Wat gebeurt er met deze 30%? Die gebruiken we om jou te ondersteunen. Wij zoeken een opdracht die echt bij je past en regelen alle administratie. Daarnaast ben je verzekerd van een basissalaris en een pensioenvoorziening. Een team met een persoonlijke accountmanager én een persoonlijke fieldmanager zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw carrière haalt.

"Ik merkte dat in een gewone loondienstfunctie steeds sneller mijn energie weg was."

Johan Beemsterboer
Data & Process Specialist

LIKE IT? JOIN US!

CHECK ONZE VACATURES