Datagedreven Werken

Charlotte Keulen en Jesse Groenewegen zijn werkzaam binnen het data team van KLM Health Services. Onlangs hebben ze het initiatief genomen om een innovatiedag te organiseren voor hun collega's in zowel de operationele als de stafafdelingen.

Het hoofddoel van dit evenement was om hun collega's op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van datagedreven werken, inspiratie op te doen en samen te brainstormen over de vele mogelijkheden voor innovatie.

Zij schakelden de hulp in van NextGenner Stefan Schenk, die werkzaam is bij Schiphol Group en indrukwekkende resultaten heeft behaald door gebruik te maken van AI-oplossingen om vliegtuigvertrektijden te optimaliseren. Stefan liet de kracht en potentie van zijn AI solution zien om aan te tonen wat er mogelijk is. Tijdens de daarop volgende brainstormsessie werden verschillende ideeën naar voren gebracht voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het actief gebruiken van data om de voordelen ervan volledig te benutten.

KLM Health Services is al langer bezig met het verkennen en implementeren van data solutions. Om dit momentum vast te houden en nog verder te groeien, is voortdurende samenwerking en een duidelijke langetermijnvisie van cruciaal belang. Deze innovatiedag was een van de initiatieven om de potentie van datagebruik binnen het bedrijf te ontsluiten. In een wereld waar technologie zich in razend tempo ontwikkelt, is samenwerken aan bedrijfsinnovatie niet alleen belangrijk, maar ook onmisbaar voor een succesvolle toekomst.

Dit evenement toont aan hoe onze IT-specialisten op innovatieve wijze vernieuwingen introduceren. Charlotte Keulen en Jesse Groenewegen hebben laten zien wat er mogelijk is en de toekomst van datagedreven werken ziet er veelbelovend uit.

Ook werken aan een uitdagend project?

Bekijk onze vacatures.