Reporting Analist

‘Er is veel aandacht voor ontwikkeling van technologie én mens’

Thomas Brouwer werkt via The.NextGen als Reporting Analist bij onze opdrachtgever T-Mobile in Den Haag. T-Mobile is bekroond met het best mobiele netwerk ter wereld en is hard aan de weg aan het timmeren op het gebied van glasvezel in Nederland.

Wat is jouw rol bij T-Mobile?

“In mijn rol ben ik dé expert op het gebied van BI ontwikkeling. Het is mijn taak bestaande dashboards door te ontwikkelen en nieuwe dashboards op te zetten om de business in staat te stellen data gedreven beslissingen te nemen.”

Supply Chain Management

Thomas: “Hierbij zijn mijn voornaamste stakeholders werkzaam op de afdeling Finance en houden zij zich bezig met supply chain management. Eén van de voornaamste zaken waar ik nu mee bezig ben, is het verschaffen van inzichten in de status van huidige voorraden en wat de verwachtingen hiervoor zijn, zodat onder andere marketing activiteiten hierop kunnen worden afgestemd. Een tweede onderwerp is de prestatie van de verschillende logistieke diensten die er voor moeten zorgen dat bestellingen, indien op voorraad, op het gewenste moment bij de klant worden geleverd.”

Stilstaan is achteruitgaan

‘Stilstaan is achteruitgaan’ is een gedachte die er voor zorgt dat er veel aandacht is voor ontwikkeling van technologie en mens. In combinatie met de can-do mentaliteit die er binnen T-Mobile heerst, maakt het erg prettig werken.”

“Omdat The.NextGen de voorkeursleverancier is bij T-Mobile lopen er altijd meerdere collega’s van The.NextGen rond. Dit maakt het makkelijker om je weg binnen het bedrijf te vinden en krijg je nog meer van andere afdelingen mee.”

Ook werken aan een uitdagend project?

Bekijk onze vacatures