Projecten

Reporting Analist T-Mobile

Als reporting analist werk ik via The.NextGen voor opdrachtgever T-Mobile in Den Haag. T-Mobile is bekroond met het best mobiele netwerk ter wereld en is hard aan de weg aan het timmeren (of eigenlijk graven) op gebied van de beschikbaarheid van glasvezel in Nederland. 

In mijn rol ben ik de expert op gebied van BI ontwikkeling en is het mijn taak bestaande dashboards door te ontwikkelen en nieuwe dashboards op te zetten om de business in staat te stellen data gedreven beslissingen te nemen. 

Hierbij zijn mijn voornaamste stakeholders werkzaam op de afdeling Finance en houden zich bezig met supply chain management. Eén van de voornaamste zaken waar ik nu mee bezig ben is het verschaffen van inzichten in de status van huidige voorraden en wat de verwachtingen hiervoor zijn zodat onder andere marketing activiteiten hierop kunnen worden afgestemd. Een tweede onderwerp is de prestatie van de verschillende logistieke diensten die er onder andere voor moeten zorgen dat bestellingen, indien op voorraad, op het gewenste moment bij de klant worden geleverd.  

Stilstand is achteruitgang is een gedachte die er voor zorgt dat er veel aandacht is voor ontwikkeling van technologie en mens. In combinatie met de can-do mentaliteit die er binnen T-Mobile heerst maakt het erg prettig werken. 

Doordat The.NextGen prefered supplier is bij T-Mobile lopen er altijd meerdere collega’s van The.NextGen rond. Dit maakt het makkelijker om je weg binnen het bedrijf te vinden en krijg je nog meer van andere afdelingen mee.

Thomas BrouwerReporting AnalistT-Mobile

Ook werken aan een uitdagend project

We zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers. Neem vrijblijvend contact op of check onze vacatures.

Join The.NextGen

Meer IT-Projecten

Tronox
Software ontwikkelaar
ALD Automotive
Architect en Lead Developer