The.NextGen Summer Party 2022

Op 23 september kwam er officieel een einde aan de zomer. Tijd om dit prachtige jaargetijde af te sluiten met een onvergetelijke feestervaring. Op donderdag 15 september kwamen alle NextGenners bij elkaar voor The.NextGen Summer Party. We nemen je graag mee naar deze speciale dag die dit keer in het teken stond van verbinding.

Bij aankomst op locatie wapperen er twee grote vlaggen met het logo van The.NextGen. Het is duidelijk dat het evenement hier plaats gaat vinden. En met hier wordt Kleurstoff Events & Rooftopbar in Amsterdam bedoeld. Een fijne locatie met huiselijke sfeer, verschillende barretjes en enorme rooftopbar. Al even iets voor aanvangstijd druppelen de eerste NextGenners binnen.

Ontvangst comité

Het is aangeraden om bij het beklimmen van de steile trap, die nat is van de regen, goed vast te houden aan de leuning aangezien er een flink wind staat. Ondanks het chagrijnige humeur van de weergoden, is ons ontvangst comité dat allerminst. Met een stralende lach wordt er gevraagd naar je naam en krijgt elke NextGenner een stempelkaart mee. Waar die voor is, weet nog niemand.

Interessant voor alle NextGenners was het live interview met onze directeur Tom Olijve. Tom wordt onder andere gevraagd naar de doelstellingen binnen het bedrijf en wat het zo leuk maakt om bij The.NextGen te werken. Direct na hem worden onze eigen Koen Dekker, Nick Koopmans en Brenda van Doorn aan de tand gevoeld. Drie accountmanagers die hun ervaringen delen over werken bij dit bedrijf, hun connectie met verschillende NextGenners en de huidige projecten.

Skip The Small Talk

Na een korte pauze achter de rug is het tijd voor actie en wordt het duidelijk wat de functie is van die stickers op de stoelen: met de kleuren grijs, groen en blauw worden de 120 NextGenners verdeeld in drie groepen om het vragenspel ‘Skip the Small Talk’ te gaan spelen: ‘speeddaten’ met als doel elkaar beter te leren kennen. Vragen als ‘Wie heeft je het meest geïnspireerd in je leven?’ of ‘Waar ging je voor het eerst alleen op reis?’ of ‘Is er een wijze raad van je ouders, opa of oma die je wil doorgeven?’ passeerden de revue, allen met als doel om binnen no-time je collega’s te leren kennen. Weer eens wat anders dan praten over het slechte Nederlandse weer.

Bij binnenkomst heerst er een ontspannen sfeer en wordt er een zomers welkomstdrankje aangeboden. De NextGenners worden naar boven geleid, om daar te wachten op het startschot van het event. Het wordt voller en voller op het dak, waar er talloze handen worden geschud en nieuwe ontmoetingen plaatsvinden. Dan krijgen we te horen om binnen plaats te nemen.

Er staan stoelen met een gekleurde sticker erop, in rijen opgesteld en het publiek laat zich verrassen met wat komen gaat. Na een openingswoordje van onze Community Manager Amal neemt Justin Halsall de microfoon over om zijn taak als dagvoorzitter op zich te nemen. Met zijn enthousiaste manier van presenteren is het een genot om het programma te volgen.

Bollen wol

Niet veel later staat Joep Stassen op het podium om het thema ‘verbinding’ een bijzondere lading te geven. Zo vraagt hij de NextGenners om naast iemand te gaan zitten die ze nog niet kennen, diegene 10 seconden lang diep in de ogen aan te kijken en een kort praatje mee te maken. Maar dé act die niemand zal vergeten is 'de wol-act'. Joep gooit een bol wol naar een willekeurig iemand in het publiek en vraagt hem/haar voor welke van opdrachtgever hij/zij werkt en wat zijn/haar baan leuk maakt. Na drie mensen aan het woord te hebben gelaten bleef het niet bij één bol wol, maar vliegen de bollen wol van alle kanten om je oren. Hiermee wil Joep aangeven hoeveel connecties er wel niet zijn bij The.NextGen en hoe het touw gezamenlijk sterker is dan één op zichzelf. Legendarisch!

Van al dat gepraat en nieuwe mensen leren kennen krijg je trek. Boven op de rooftop stonden er verschillende food market kraampjes klaar om te genieten van een heerlijk diner. Het leren kennen van collega’s ging ook hier ‘gewoon’ door. Dit onder het genot van een hapje, een drankje en de zomerse klanken van onze eigen The.NextGen-DJ: DJ Deserno. Op de werkvloer beter bekend als Rick Berrevoets.

Ouderwetse spellen en The.NextGen Community Awards

Tijdens het eten worden er spellen gespeeld. Denk hierbij aan ouderwets sjoelen, jeux de boules en beer pong! Hierbij werd de score bijgehouden en is het mogelijk om prijsjes te winnen. We sluiten de avond af met The.NextGen Community Awards. Met een goed gevulde maag wordt er geluisterd naar Raico van Elsen. Hij is onze teamlead Fieldmanagement. Met zijn bijna tweejarig jubileum binnen The.NextGen is Raico een onmisbare schakel, zeker als het gaat om managen van onze externe NextGenners. Hij deelt drie welverdiende awards uit en verzorgd de afsluiting van ons event Zijn stralende lach slaat over op het publiek waardoor de sfeer er goed in blijft zitten.

Met een afscheidsborrel en enkele stevige handdrukken werd de avond afgesloten. We mogen stellen dat dit een meer dan geslaagd evenement was. Bekijk hier de aftermovie en alle foto’s.