Projecten

Customer Engineer Microsoft

Sinds 2000 ben ik werkzaam in IT en ik heb sindsdien altijd met Microsoft producten gewerkt. Dit heb ik gedaan voor verschillende klanten bij semioverheid en commerciële sectoren. Ik heb gekozen voor The.NextGen omdat ik nieuwe uitdaging in projecten zocht en het financiële model mij erg aansprak.  

Mijn start bij The NextGen is voorspoedig verlopen. Eigenlijk direct al kon ik kiezen tussen twee mooie opdrachten bij Schiphol en Microsoft. Dit waren twee technisch uitdagende klussen die ik het liefste beide had willen aannemen. Mijn keuze is toen gevallen op Microsoft omdat zij technisch gezien een nog mooiere uitdaging boden en ik hier de mogelijkheid kreeg om West-Europa te bestrijken. Ik vind het daarnaast ontzettend mooi dat ik nu bij Microsoft de mogelijkheid heb om de technieken waar ik mee werk bij de fabrikant zelf in te kunnen zien. 

Binnen deze opdracht bij Microsoft vervul ik de rol van Customer Engineer (Premier Field Engineer). In deze rol ben ik, samen met mijn team, verantwoordelijk voor de scoping van huidige technische vraagstukken en het ontdekken van business kansen bij meerdere internationale klanten op het gebied van AD On-Demand RAP as a Service, Security, AGPM Clustering Services, DFS, DNS, etc. Naast deze technische kant van de opdracht verzorg ik ook trainingen en workshops. Dat maakt deze opdracht zeer divers en enorm uitdagend. Ik werk bij Microsoft met een breed scala aan technieken zoals Azure,  AGPM, Active Directory Replication Status Tool, Active Directory Topology Diagrammer en Wininternals.  

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk dat ik werk in een team met een Nederlandse, Britse en een Russische collega waar op termijn nog meerdere internationale collega’s aan worden toegevoegd. Ons team is een nieuw initiatief binnen Microsoft waardoor ook intern alle ogen op ons zijn gericht. Al met al ben ik enorm blij dat ik voor The NextGen heb gekozen! 

Joery VooijsCustomer EngineerMicrosoft

Ook werken aan een uitdagend project

We zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers. Neem vrijblijvend contact op of check onze vacatures.

Join The.NextGen

Meer IT-Projecten

Tronox
Software ontwikkelaar
ALD Automotive
Architect en Lead Developer