TECH COMMUNITY

Bij The.NextGen werken we alleen met de beste specialisten. Samen vormen we een unieke The.NextGen Community waarin we zowel online als offline kennisdelen tijdens meet-ups, social events, teamuitjes en tech events.

Masterminds Days

Hét kennisevent van The.NextGen is terug! We geven ons "Skip the Ordinary" motto een nieuwe betekenis door externe inspirerende sprekers uit te nodigen tijdens onze The.NextGen Masterminds Days!

Tijdens de Masterminds Days is er naast de sessies van externe sprekers ook de mogelijkheid om kennis met elkaar te delen. Dit kan op verschillende manieren, zoals een interessante lezing of een workshop.

Meer informatie en aanmelden

The.NextGen Summer Event 2024

Hét zomerevent van The.NextGen is terug! In augustus is de zomer in volle gang, en wat is een betere manier om dit te vieren dan met een fantastisch evenement? The.NextGen nodigt je uit voor een onvergetelijke avond op donderdag 22 augustus.

Ben je een NextGenner of IT’er en nieuwsgierig naar The.NextGen? Dan is dit hét event voor jou!

Meer informatie en aanmelden

Blog

Meet Jan Jaap Kempenaar-Vagevuur

 • schedule
  29 May 2024

Jan Jaap Kempenaar-Vagevuur is een van onze consultants die als systeem architect aan het werk is bij Vialis. Vialis levert systemen voor het regelen van verkeersstromen, op de weg en op het water. Vialis ontwikkelt zelf veel van de besturingssystemen die hiervoor nodig zijn en Jan Jaap is daarbij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe werkwijze en het verbeteren van kwaliteit door middel van testautomatisering. Wij interviewden hem over zijn huidige opdracht en de interessante projecten waar hij aan heeft gewerkt bij The.NextGen.

Lees meer

Hoe werkt ons salarismodel?

 • schedule
  13 March 2024

Het The.NextGen 70/30 salarismodel biedt het beste van twee werelden - de vrijheid en omzet van zelfstandig ondernemen gecombineerd met de zekerheid van werken in loondienst. Dit unieke model heeft de potentie om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Lees meer

Meet Mike Meuldijk

 • schedule
  07 October 2023

Mike Meuldijk is een van onze consultants binnen The.NextGen. Hij werkt er al iets langer dan een jaar en heeft momenteel een opdracht bij de GGD in Amsterdam als Modern Workplace Solutions Specialist. De GGD zit nu midden in een integratietraject waardoor Mike veel interessante uitdagingen tegenkomt. In dit interview deelt hij zijn ervaringen met The.NextGen, zijn opdracht bij de GGD, zijn rol in de The.NextGen community en de waarde van fieldmanagement.

Lees meer

Meet Maxime Patty

 • schedule
  21 July 2023

Meet Maxime Patty: IAM & Integration Consultant bij Schiphol Group. Met al ruim 18 jaar ervaring binnen het IT-werkveld heeft NextGenner Maxime Patty meer dan genoeg kennis te delen. Onlangs bereikte hij een nieuwe mijlpaal: hij was twee jaar in dienst bij The.NextGen. Naar aanleiding van dit jubileum en een nieuwe start op zijn droomopdracht bij Royal Schiphol Group als IAM & Integration Consultant, besloten wij hem wat vragen te stellen over zijn ervaringen. Maxime is heel enthousiast over zijn nieuwe opdracht en hij vertelde ons graag meer. Daarnaast ging hij in op wat de NextGen community voor hem betekent en wat zijn passies zijn.

Lees meer

Meet Charlotte Keulen

 • schedule
  23 June 2023

Charlotte Keulen is via The.NextGen BI developer bij KLM Health Services. Wij gingen onlangs bij haar op bezoek en stelden haar een aantal vragen over haar opdracht, dagelijkse werkzaamheden en de uitdagingen die zij tegenkomt. Zij belicht haar ervaringen, de spannende projecten waar ze bij betrokken is geweest en haar interesse in de levendige cultuur van The.NextGen.

Lees meer

Ugly X-Mas Poker Night 2022

 • schedule
  12 December 2022

Het eind van het jaar is in zicht; 2023 staat om de hoek. Een ideaal moment om bij elkaar te komen om gezellig het jaar af te sluiten! Op donderdag 8 december toverden we ons kantoor in Den Bosch om in een waar pokerparadijs in kerstsferen. The.NextGen: Ugly X-Mas Poker Night was één groot succes! Lees hier het sfeerverslag van de avond.

Lees meer

The.NextGen Summer Party 2022

 • schedule
  29 September 2022

Op 23 september kwam er officieel een einde aan de zomer. Tijd om dit prachtige jaargetijde af te sluiten met een onvergetelijke feestervaring. Op donderdag 15 september kwamen alle NextGenners bij elkaar voor The.NextGen Summer Party. We nemen je graag mee naar deze speciale dag die dit keer in het teken stond van verbinding.

Lees meer

Big Data Expo in Utrecht

 • schedule
  21 September 2022

Binnen The.NextGen hechten wij veel waarden aan onze saamhorigheid en betrokkenheid. Daarom organiseren we bijna maandelijks een community event. Daarnaast ondernemen we regelmatig een uitje, waarbij we bijvoorbeeld een congres of beurs bezoeken. Deze maand was dit de Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht. We nemen je mee naar deze buitengewone interessante en informatieve dag.

Lees meer

Cloud Expo in Houten

 • schedule
  12 September 2022

Binnen The.NextGen hechten wij veel waarden aan onze saamhorigheid en betrokkenheid. Daarom organiseren we bijna maandelijks een community event. Daarnaast ondernemen we regelmatig een uitje, waarbij we bijvoorbeeld een congres of beurs bezoeken. Deze maand stond Cloud Expo in Houten op het programma. Wat konden we verwachten? Het antwoord vind je in dit sfeerverslag.

Lees meer

The Challenge Club

Dennis Fatehmahomed

Microsoft .NET Developer

Ivan Maatman

Modern workspace consultant

Ashwien Rampersad

Data Engineer

Joseph Verburg

FullStack Engineer

Richard de Koning

Computer Software Consultant and Contractor

Pierre Borst

BI Engineer

Geoffrey Ott

Cloud & Modern Workplace Engineer

Timo Boomstra

PowerBI Specialist

Johan Beemsterboer

Data & Process Specialist

Mike Meuldijk

Modern Workplace Consultant

Lotte Ruwaard

Data Scientist

Jan Jaap Kempenaar

Embedded Software Developer

Join The.NextGen Community

Check onze vacatures