SAFe Training

Tijdens de masterdminds day voor developers geeft Maarten Hoppen een diepgaande sessie over het schalen van Agile en Lean methodologieën, speciaal ontworpen voor IT-consultants. We graven dieper in het SAFe-framework, ontrafelen zijn kernprincipes en onthullen wanneer en waarom het de beste keuze is.

Masterminds Day voor Developers

Het is bijna weer tijd voor de tweede Masterminds Day voor development van 2024! Op 26 juni nodigen wij jullie weer met veel enthousiasme uit om samen op kantoor te komen werken, deel te nemen aan vette workshops en elkaar te inspireren.

We geven ons "skip the ordinary" motto een nieuwe betekenis door inspirerende sprekers uit te nodigen die jou zeker zullen prikkelen met nieuwe inzichten en perspectieven op het gebied van IT, Tech, Soft skills of Persoonlijke ontwikkeling. Wil jij ook de community verder helpen met jouw kennis en expertise? Maak dit kenbaar aan je fieldmanager en verdien 100 NextPoints! Samen zorgen wij voor een interessante invulling van jouw workshop of presentatie.

Met trots kondigen wij onze eerst training aan! Op 26 juni zal Maarten Hoppen jullie meenemen in de wereld van SAFe en Agile scaling.

SAFe Training

Deze training is een diepgaande duik in het terrein van het schalen van Agile en Lean methodologieën, speciaal ontworpen voor IT-consultants. We graven dieper in het SAFe-framework, ontrafelen zijn kernprincipes en onthullen wanneer en waarom het de beste keuze is. Maar we beperken ons niet tot alleen SAFe; we verkennen ook hoe het naadloos integreert met Scrum en Kanban. Praktische voorbeelden, simulaties, en een verkenning van de nieuwste trends en technologieën in Agile en Scrum geven je de tools en inzichten die je nodig hebt om je consultancyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. En als kers op de taart, duiken we in alternatieve frameworks zoals LeSS en Nexus, waardoor je een volledig beeld krijgt van alle opties die beschikbaar zijn in het landschap van Agile scaling.

Heb je niets met Agile frameworks of denk je dat ze niet werken? Ook dan is deze training voor jou geschikt!

Maak in het kort kennis met Maarten

Maarten geeft diverse Agile (Scrum) en Lean (Kanban) workshops en trainingen en is gecertificeerd Scrum Master, Product Owner en Engagement Manager. Maarten is opgeleid door Ken Schwaber, één van de grondleggers van de Scrum methodiek en oprichter van Scrum.org. Daarnaast is hij als geaccrediteerd Kanban trainer verbonden aan de Lean & Kanban University en is hij gecertificeerd Kanban Coaching Professional. Hij is veelvuldig in contact met collega Agile consultants in binnen- en buitenland, waarbij kennis en ervaringen worden uitgewisseld als het gaat om Agile en Lean methodieken en Moderne Management Methodieken.

Datum
Woensdag 26 juni 2024

Locatie
The.NextGen, Gerrit van der Veenstraat 11, 1077 DM Amsterdam. Voer Apollolaan 15 in als bestemming in je navigatiesysteem wanneer je met de auto komt.

Aanmelden:
Meld je aan via onderstaand formulier.