Data Specialisten

Kees Verhoeven is een vooraanstaand expert op het gebied van digitale technologie en een voormalig lid van de Tweede Kamer. Tijdens zijn Keynote zal Kees ons meenemen door het landschap van data, kansen, denkfouten, valkuilen en politiek.

Keynote Kees Verhoeven

Dit event is voor data-specialisten. Naast externe sprekers is er ook de mogelijkheid om tijdens de data-tech sessies je opdracht te bespreken, en vragen/bevindingen te delen met collega's.

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een inspirerende keynote van Kees Verhoeven, een vooraanstaand expert op het gebied van digitale technologie en voormalig lid van de Tweede Kamer. Kees Verhoeven, geboren in Utrecht in 1976, heeft een indrukwekkende achtergrond in de economie en politiek. Na zijn studie Economische Geografie en avonturen over de grens, heeft hij zich toegelegd op het vertegenwoordigen van ondernemersbelangen en het bevorderen van digitale vernieuwing. Als voormalig lid van de Tweede Kamer voor D66, heeft hij zich vol passie ingezet voor het belang van digitale technologie in onze maatschappij. Na zijn tijd in de politiek heeft Kees Bureau Digitale Zaken opgericht, waar hij als onafhankelijk tech-expert blijft werken aan een menselijke samenleving in het digitale tijdperk.

Tijdens zijn Keynote, zal Kees met zijn brede kennis ons meenemen door het landschap van data, kansen, denkfouten, valkuilen en politiek. Hij zal ons uitdagen om kritisch na te denken over de rol van data in onze samenleving en ons helpen om de juiste denkrichting te vinden in een steeds complexer wordende digitale wereld. Ook zal hij niet alleen de groeiende invloed van data en technologie belichten, maar ook de politieke aspecten ervan.

Niet werkzaam bij The.NextGen als IT-professional, maar wel geïnteresseerd in The.NextGen en dit event? Ook dan ben je van harte welkom!

In het kort:

Een inspirerende dag voor data-specialisten!

Datum:
28-05-2024
8:30 - 14:30

Locatie:
Kantoor Elevation Group
Gerrit van der Veenstraat 11, 1077DM, Amsterdam

Aanmelden:
Meld je aan via onderstaand formulier.