Hoe werkt ons salarismodel?

Het The.NextGen 70/30 salarismodel biedt het beste van twee werelden - de vrijheid en omzet van zelfstandig ondernemen gecombineerd met de zekerheid van werken in loondienst. Dit unieke model heeft de potentie om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Wil je zelfstandig ondernemen in de IT en werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven? Dan is het 70/30 salarismodel bij The.NextGen misschien wel wat voor jou. In dit artikel duiken we dieper in op hoe dit model werkt en welke voordelen het biedt aan IT-professionals die bij The.NextGen werkzaam zijn.

Het The.NextGen 70/30 salarismodel in een notendop:

Ons salarismodel hanteert een verdeling van 70% van jouw uurtarief voor jou als professional en 30% van het uurtarief gaat naar jouw ondersteuning. Hiermee wordt niet alleen een topsalaris gegarandeerd, maar ook de nodige handvatten om het maximale uit je carrière te halen. Als NextGenner ontvang jij standaard een basissalaris en regelen we jouw pensioenvoorziening, óók als je zonder opdracht zit.

Het 70/30 salarismodel staat voor transparantie. Deze verdeling zorgt er namelijk voor dat wij voor jou altijd op zoek gaan naar een zo hoog mogelijk, passend uurtarief. Daarnaast zetten wij jou als IT-professional op nummer 1, dus zullen we er altijd voor zorgen dat jij op de opdracht met de beste match terecht komt.

Ons salarismodel

Het The.NextGen 70/30 model betekent de vrijheid en beloning van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het in loondienst zijn!

Bereken je salaris

70% voor jou:

In het The.NextGen 70/30 model komt 70% van jouw verdiende uurtarief direct bij jou terecht. Ons gezamenlijk streven is niet alleen om bruto veel te verdienen, maar ook om netto zoveel mogelijk over te houden. The.NextGen optimaliseert de fiscale voordelen, zodat jij kunt investeren in je eigen ontwikkeling terwijl je geniet van een goed nettoloon. Voordeel: als NextGenner ontvang je altijd op tijd je salaris, geen gedoe met opdrachtgevers die te laat betalen dus! En zit je even tussen opdrachten in? Dan ontvang je van ons een gegarandeerd basissalaris, zodat je nooit zonder inkomsten zit.

30% om jou te ondersteunen:

Wat er vervolgens gebeurt met die 30%? Die is er speciaal voor jouw ondersteuning. Zo staat er altijd een persoonlijke accountmanager voor je klaar die je helpt met het vinden van opdrachten. Daarnaast krijg je een persoonlijke fieldmanager, die je begeleidt in jouw ontwikkeling. Jouw team staat altijd voor je klaar om je carrière te boosten. Wij zoeken niet alleen klussen die perfect bij jou passen, maar we regelen ook de administratie. Als freelance IT’er heb je naast je werkzaamheden ook te maken met administratie, facturering en belastingzaken, maar als NextGenner wordt dit allemaal voor je geregeld. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent, met een gegarandeerd basissalaris en pensioenvoorziening voor extra zekerheid.

Met elkaar vormen we de unieke The.NextGen Community waarin we zowel online als offline kennis delen tijdens meet-ups, social events, teamuitjes en tech events. Denk hierbij aan een borrel, team uitje of een not so ordinairy event als een Whiskey proeverij, D&D avond of een online tech quiz.

Conclusie:

Het The.NextGen 70/30 Salarismodel staat niet alleen voor financiële voordelen, maar het biedt ook de nodige ondersteuning om jouw carrière te laten floreren. Door de combinatie van vrijheid, beloning en ondersteuning creëert The.NextGen een omgeving waarin jij leerzame en waardevolle uitdagingen aan kan gaan om te bouwen aan je carrière zonder grote administratieve taken. Een omgeving waar je je meteen thuis voelt in onze The.NextGen community!

Join our movement

Join The.NextGen

Bekijk onze vacatures