Masterminds Days

Kennis is macht..

Maar delen is kracht! We geven ons "skip the ordinary" motto een nieuwe betekenis door inspirerende en vernieuwende externe sprekers uit te nodigen op het gebied van IT, Tech, Soft skills of Persoonlijke ontwikkeling.

Wees gerust, ook hier hanteren we skip the ordinary en hoef je geen langdradige lezingen van ons te verwachten. Op een luchtige wijze geven NextGenners verschillende kennissessies die makkelijk te behappen zijn!

Tijdens de Masterminds Days is er ook de mogelijkheid om kennis met elkaar te delen. Nextgenners hebben ontzettend veel kennis in huis, en daarom hechten we veel waarde aan het verzorgen van kennissessies vanuit onze community. Dit kan op verschillende manieren, denk aan een interessante lezing of workshop.

The next edition

We organiseren per kwartaal één Masterminds Day voor developers, één voor infra en één voor data.

De volgende Masterminds Dag vindt plaats op 28 mei en wordt georganiseerd voor data-specialisten.

Op die dag zal Kees Verhoeven een keynote geven. Hij is een toonaangevende expert in digitale technologie en voormalig lid van de Tweede Kamer, die tijdens zijn inspirerende keynote een breed scala aan onderwerpen zal behandelen, van data en kansen tot politieke aspecten, en ons uitdaagt om kritisch na te denken over de rol van data in onze samenleving en de juiste denkrichting te vinden in een steeds complexere digitale wereld.

Ook is er tijdens de tech-sessies de mogelijkheid voor data-specialisten om met elkaar de opdrachten te bespreken en vragen/bevindingen te delen met collega's.

Ben je niet werkzaam bij The.NextGen als IT-professional, maar wel geïnteresseerd in The.NextGen en dit event? Ook dan ben je van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden

Events

Data Specialisten

 • schedule
  28 May 2024 6:30
 • pin_drop
  Amsterdam

Kees Verhoeven is een vooraanstaand expert op het gebied van digitale technologie en een voormalig lid van de Tweede Kamer. Tijdens zijn Keynote zal Kees ons meenemen door het landschap van data, kansen, denkfouten, valkuilen en politiek.

Meer informatie

De impact van AI

 • schedule
  25 April 2024 6:30
 • pin_drop
  Amsterdam

Techfilosoof en auteur Aaron Mirck is een veelgevraagd spreker op het gebied van technologie. Op 25 april neemt Aaron ons mee in zijn vernieuwende kijk op kunstmatige intelligentie.

Meer informatie

Join The.NextGen Community

Check onze vacatures